Internet

Verbindingen

BBIT levert topkwaliteit verbindingen in alle soorten en maten van alle grote operators zoals KPN, BBned, Tele2, Ziggo. Onze partner RoutIt staat garant voor kwaliteit en strikte naleving van SLA's (Service Level Agreements).

Voor veruit de meeste toepassingen op internet voldoet een standaard internetverbinding (UBR) maar zodra er gegarandeerde bandbreedte wordt vereist door bijvoorbeeld telefonie of video dan zijn speciale gewenst. Op deze speciale lijnen (VBR-NRT, VBR-RT, CBR) wordt garantie gegeven voor een constante bandbreedte zodat gesprekken en video's niet haperen.

Voor veeleisende omgevingen is het ook mogelijk om twee internetverbindingen aan te schaffen waardoor een storing op één van de verbindingen geen invloed heeft op uw werkzaamheden.

Hosting

Voor elke wens op hostinggebied kunt u bij ons terecht. Website, Webshop, Email, Virtuele werkplek, colocatie, online backup en hosted internet telefonie. Wij maken o.a. gebruik van Linux servers met het controlpanel Direct Admin.

BBIT kan ALLE domeinnamen voor u registreren (indien nog vrij natuurlijk).

the Cloud

Werken in the Cloud is de ideale oplossing voor thuiswerkers, bedrijven met meerdere vestigingen of bedrijven met mobiele medewerkers. Waar u ook bent, u kunt altijd bij uw e-mail en de gedeelde documenten zonder daar een eigen server voor nodig te hebben. BBIT levert Microsoft Office 365 en Google Apps. Ook HIP telefonie is een mooi voorbeeld van een Cloud-oplossing.