Internet telefonie (VOIP)

Beschrijving

BBIT heeft gekozen voor de HIP (Hosted) oplossing. Het voordeel van HIP is dat er geen fysieke centrale nodig is. Dat scheelt dus fors in de investeringskosten, eigenlijk is HIP het logische vervolg op VOIP.

Bij een eventuele verhuizing is het "oppakken" van de toestellen en inpluggen op de nieuwe locatie alles wat er hoeft te gebeuren. Uitbreiden of inkrimpen is nooit een probleem, per maand kan er toegevoegd of verwijderd worden.

De telefonie-omgeving groeit of krimpt met uw organisatie mee!


Download deze HIP flyer (pdf)!

Mogelijkheden

Ondanks dat er een behoorlijke besparing gerealiseerd kan worden, zijn de mogelijkheden van het nieuwe bellen een nog betere reden om over te stappen. Zo worden meerdere vestigingen (of uw kantoor en huis en/of vakantiewoning) op dezelfde centrale aangesloten, u belt dus "intern" en zonder kosten naar elkaar! Daarbij maakt het niet uit waar de verschillende vestigingen zich geografisch bevinden.

Ook kunt u uw smartphone (iPhone/Android) gebruiken als toestel en waar u ook WIFI heeft, daar belt u gratis naar uw collega's. Enkele mogelijkheden van de uitgebreide centrale:

  • het maken van een menu, bv: "Kies 1 voor verkoop, 2 voor administratie ...."
  • Meldingen op bepaalde tijden (lunch en/of buiten werktijden bijvoorbeeld) met de mogelijkheid tot inspreken of doorschakelen
  • call center mogelijkheden
  • groepen aanmaken
  • wachtmuziek instellen

Kosten

Om een idee van de kosten te geven: een complete HIP-centrale met twee toestellen kost aan éénmalige investering nog geen 150 euro. De maandelijkse kosten bedragen in dit geval 5 euro. Qua gebruikskosten liggen de tarieven altijd lager dan de KPN-tarieven en als u (veel) naar het buitenland belt dan is een besparing van meer dan 50% geen uitzondering.

Wij maken graag een kostenberekening voor u!