Software ontwikkeling

Expertise gebieden

Op diverse gebieden levert en onderhoudt BBIT applicaties.

Zo onderhouden wij bijvoorbeeld al sinds jaar en dag een werkproces systeem op het gebied van Werving & Selectie / Flexwerk / Reintegratie / Uitzending / Outplacement. Dit systeem is beschikbaar als een niet-openbare internet applicatie voor diverse partijen (intranet).

Een toepassing in MS Access waarmee een fullservice-bureau diverse verenigingsadministraties kan voeren, wordt nog steeds door ons onderhouden en uitgebreid.

Een andere leuke opdracht kwam van een familiefonds en betrof het realiseren van een websysteem op het gebied van de genealogie, waarmee personen en familierelaties vastgelegd worden die teruggaan tot de 16de eeuw.

Wij hebben ook kennis en ervaring o.m. op het gebied van:

  • flexwerk processen
  • verenigingsadministraties
  • energie- en verbruiksregistraties
  • genealogie
  • kansspelen
  • ICT-administratie

Gebruikte technieken

Qua webtechniek hebben wij ervaring op het gebied van Linux / Apache / MYSQL / PHP, maar zeker ook met Windows / IIS / MS Access / ASP, dan wel combinaties hiervan.

Hierbij kunnen wij mooi gebruik maken van ons eigen data center, zodat wij niet alleen tijdens de realisatie maar vooral ook tijdens het beheer volledige controle hebben over de performance van het systeem.

Naast webapplicaties verzorgen wij ook lokale toepassingen, bijvoorbeeld in MS Access. Deze kunnen dan op het lokale netwerk door meerdere gebruikers of juist op één PC door slechts één persoon gebruikt worden.